Cinema i vídeo

V Edició del Dona'm Cine

Vilafranca del Penedès | 26-03-2022 18:00 h.

V Edició del Dona'm Cine

DONA'M CINE és un concurs internacional de curtmetratges realitzats per dones, que se celebra bianualment a través d’Internet. El concurs va dirigit a totes aquelles dones que vulguin expressar-se a través del llenguatge audiovisual.
DONA'M CINE va néixer l’any 2010 com a iniciativa d'Entrepobles, associació de cooperació, solidaritat internacional i educació emancipadora, compromesa amb els feminismes i altres moviments socials, i Doble Banda, productora amb una àmplia experiència en cinema i documentals de contingut social.
DONA’M CINE aspira a contribuir en la construcció d’una societat amb més justícia social, inclusiva i solidària, que garanteixi els drets humans i l’equitat de gènere entre dones, identitats dissidents i homes, a través de l’audiovisual com a eina per a la transformació social.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!