Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

I Cicle Ambiental al Barri de Mar

Vilanova i la Geltrú | 31-03-2022 19:00 h. fins 20-05-2022

I Cicle Ambiental al Barri de Mar

L’objectiu es obrir debats sobre temes d’actualitat, aportar informació i formació sobre temes d’interès pel barri i en definitiva seguir treballant per la integració i la  cohesió al barri.
Per aquest primer cicle s’han escollit tres temes importants , que en format xerrada-taula rodona, aportaran informació i elements debat sobre Energia, animals de companyia i residus.
Les sessions es duran a terme al  Centre de Sostenibilitat i Resiliència Can Pahissa la primera, i al Centre Cívic de Mar les restants, sempre a partir de les 7 de la tarda.
El dijous 31 de març s’iniciarà el cicle parlant d’energia, estalvi energètic, i autoconsum  amb Jordi Boada, Enginyer i responsable de l’Agencia Local de  l’Energia de l’Ajuntament de VNG i  Eduard Altés , gerent de l’empresa Prot Energia; i amb  Visita a la planta fotovoltaica de Can Pahissa.

El divendres 22 d’abril serà el torn dels animals de companyia , i de parlar de gossos, gats i de com eduquem les nostres mascotes, amb Renata  Bedòs , cap de servei del CAAD (Mancomunitat Penedès Garraf) i Pilar Pèrez, tècnica veterinària del departament de medi ambient (Ajuntament de Vilanova). Una activitat que anirà acompanyada de la exposició de punts de llibre i la recollida de material pel CAAD ( una activitat conjunta amb l’IES Baix a Mar, Bordegassos de Vilanova, el propi CAAD i l’Associació veïnal )

I el cicle finalitzarà abordant la temàtica dels residus , que fer amb la nostra brossa i el “porta a porta” 3 amb  Sergi Salvany, tècnic del Servei d’Espai Públic de l’Ajuntament de Vilanova.
Aquest cicle ambiental, està obert a totes les persones interessades i que vulguin saber més d’aquests temes tant important i actuals.
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!