Agenda del Penedès

Altres

Primavera Vendrellenca

El Vendrell | 23-04-2022 22:00 h. fins 05-06-2022

Primavera Vendrellenca

El programa d’actes s’ha dissenyat per arribar a espais ben diversos del municipi i a públic de totes les edats.

 

Així, el Cicle arrencarà el dissabte 23 d’abril, a les 22 h, a la Rambla, amb l’ESPECTACLE MUSICAL amb DOS PÁJAROS Y UN TRIO.  Un espectacle musical apte per a tots els públics on s’homenatja als grans artistes SABINA & SERRAT amb un amplíssim repertori.

 

La Primavera Vendrellenca continuarà el dissabte 30 d’abril, de les 11.30 h a les 13.30 h i de les 19 h a 23.30 h, a la ctra. Sant Vicenç, on es commemorarà el DIA DE LA DANSA.
          

El Dia Mundial de la Dansa es va instaurar per iniciativa del Comitè de Dansa Internacional de l’Institut Internacional del Teatre que pertany a la UNESCO. Enguany, Aulatres Estudi de dansa i arts escèniques, Escola de balls Miriam Buitrago (secció de balls de La Lira Vendrellenca), Escola de ball Studio 22 i La Factoria Escola de dansa s’han coordinat per celebrar enguany el Dia de la Dansa amb diferents actuacions, master class i animacions per a tothom que vulgui fomentar i retre homenatge a aquesta disciplina d’art universal i diversa.  Al finalitzar, també es comptarà amb actuació d’un DJ.

El cicle seguirà el dissabte 21 de maig, a les 23.30 h, a la plaça del Tívoli, coincidint amb el DIA DE L’ADMINISTRADOR DE SANTA ANNA, amb el concert de TAPEO SOUND SYSTEM. Els Tapeo s'han posicionat al capdavant dels grups de versions gràcies a la seva naturalitat i capacitat per connectar amb el públic. Al finalitzar, hi haurà sessió de DJ.

El diumenge 5 de juny, a les 12 h, a la plaça Germans Trillas de Coma-ruga, es durà a terme el CONCERT KIDS amb GISELA.  Concert Kids és un show - concert pensat per als més petits, en el qual Gisela com a fada màgica ens farà un viatge repassant els temes infantils més populars de tots els temps. Acompanyant Gisela ens trobem a cinc ballarins / cantants que ens ambientaran cada tema musical per fer-ho encara més màgic.

El Cicle acabarà el dissabte 18 de juny, a les 23.30 h, a l’aparcament del Pèlag amb el concert de ZZOILO.

Autor del hit global Mon Amour, Zzoilo és l'artista més meteòric del 2021 de parla hispana. El seu estil, canalla i desenfadat, destaca davant d'una indústria que es fixa més en el detall que en la fi veritable de la música: fer que la gent gaudeixi amb ella. És també autor d'èxits com Superman, Menta o el seu recent Al Punto de Sal, temes que triguen molt poc a sobrepassar la barrera del milió d'escoltes en plataformes, i que gaudeixen d'un segell d'identitat únic i fàcilment distingible. Després del concert hi haurà actuació d’un DJ.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


  T'ha interessat aquest acte?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.  Avui al Penedès


  SEGUEIX-NOS

  Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

  Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!