Agenda del Penedès

Fires i festes

Fira de la cervesa artesanal catalana de l'Arboç

L'Arboç | 07-05-2022 11:00 h.

Fira de la cervesa artesanal catalana de l'Arboç

En un ambient festiu situat al carrer Major de l'Arboç com a punt nuclear de la fira, les cerveses es podran acompanyar de les ja tradicionals Tapes Diabòliques del Ball de Diables; ous de guatlla amb sobrassada, mini burguers gourmet, patates amb salsa brava i pinxos de xistorra i salsitxa.
La Fira estarà activa des de les 11 del matí fins a les 11 de la nit, i comptarà una vegada més amb el sorteig de la panera de cerveses i el premi a la millor cervesa de l'edició. Com a novetat d'enguany cal destacar el "Tast Iniciació a les Cerveses Artesanals", a càrrec d'Eduard Gutiérrez. Qui desitgi assistir pot inscriure's a través de les xarxes del Ball de diables de Facebook o Instagram, o bé a l'enllaç https://docs.google.com/.../1FAIpQLSe.../viewform
Les places són limitades.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!