Agenda del Penedès

Exposicions

Camins de pau

Vilanova i la Geltrú | 09-05-2022 08:23 h. fins 15-07-2022

Camins de pau

És una proposta del Projecte Manresa-Mauthausen-Catalunya Central, amb la participació i suport de diferents centres educatius, l’ajuntament de Manresa, Museu d’història de Manresa, entitats, Diputació de Barcelona, i un llarg etc.

“Camins de pau” és el resultat d’un treball multidisciplinari sobre l’experiència dels camps de concentració, cercant paral·lelismes entre la memòria històrica i el moment actual, mitjançant la mirada artística que s’expressa en llenguatges fotogràfics, el gravat, el dibuix i el collage.

L’exposició, aporta elements de reflexió sobre la memòria de la deportació als camps nazis, i sobre l’actualitat del missatge dels deportats i deportades davant la situació actual i la necessitat de lluitar contra el feixisme avui.

L’exposició es podrà visitar, a la nau panoràmica, durant els horaris de visita del Museu:
De dimarts a diumenges de 10 a 14.30 h
I dissabte també tarda, de 16 a 19.30 h.
Per visites altres tardes, concertar dia i hora al correu educacio@museudelferrocarril.org o al tel 938158491.

L’entrada a l’exposició Camins de Pau, està inclosa en el preu de l’entrada general al Museu del Ferrocarril de Catalunya.
En el cas de la visita únicament a aquesta exposició, el preu de l’entrada serà d’2 € per persona, i de 20€ en el cas de grups organitzats.
Els grups escolars i els grups organitzats per entitats estaran subvencionats per l’Associació Buchenwald.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


  T'ha interessat aquest acte?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.  Avui al Penedès


  SEGUEIX-NOS

  Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

  Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!