Agenda del Penedès

Altres

VINSEUM celebra el Dia Internacional dels Museus

Vilafranca del Penedès | 12-05-2022 17:30 h. fins 22-05-2022

VINSEUM celebra el Dia Internacional dels Museus

Enguany el VINSEUM celebra el DIM amb la mirada posada en el nou museu que obrirà portes l’any vinent. Aquest és doncs, el darrer Dia Internacional dels Museus que se celebrarà al Palau Reial i alhora, el primerde celebració conjunta amb la renovada Casa de la Festa Major.

El lema proposat per l’ICOM per al DIM’2022 és “El poder dels museus”. Els museus tenen el poder de transformar el món que ens envolta. Com a llocs incomparables de descoberta, ens ensenyen sobre el nostre passat i obren les nostres ments a noves idees, dues passes essencials per construir un futur millor.

Al VINSEUM volem explorar el potencial del museu per provocar canvis positius a la nostra comunitat a través de les tres lents que proposa l’ICOM:
1-El poder d’aconseguir la Sostenibilitat.
2-El poder d’innovar en Digitalització i Accessibilitat.
3-El poder de construir comunitat a través de l'Educació.
Per fer-ho, totes les activitats programades al VINSEUM pel DIM 2022 s’engloben amb una d’aquestes tres grans línies temàtiques.

Les jornades de portes obertes
Els dies 14, 15 i 18 de maig el museu celebra el DIM amb jornades de portes obertes. A més, dissabte 14 se celebra també la nit blanca, quan tant el museu com la Casa de la Festa Major es podran visitar fins a les 24 h.
La visita al museu acabarà amb una copa de vi o de most per a tots els visitants per gentilesa dels cellers Amics d’Honor del museu.

Horaris de les portes obertes:
Dissabte 14 de maig, de 10 a 24 h
Diumenge 15 de maig, de 10 a 14 h
Dimecres 18 de maig, de 10 a 19 h

Trobareu informació detallada de la programació DIM a www.vinseum.cat.
Recomanem fer reserva prèvia online, especialment a les activitats previstes ja que l’aforament és limitat. La reserva es por fer a: entrades.vinseum.cat
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!