Fires i festes

Mercat Noucentista de Vilanova

Vilanova i la Geltrú | 15-05-2022 10:30 h.

Vilanova i la Geltrú celebra el Mercat Noucentista aquest diumenge a la plaça de les Cols i espais com Can Papiol

Des de les 10.30 del matí es durà a terme aquesta celebració de Sant Isidre, patró de la pagesia. A la plaça de les Cols s'ubicaran sis parades de verdures i hortalisses, reproduint l'estil de venda noucentista, amb vestuari i estris de l'època, com ara els cistells de vímet i les caixes de fusta. El regidor de Mercats i primer Sector, Jaume Carnicer, explica que “estem molt contents de poder tornar a fer el mercat noucentista com el fèiem just abans de la pandèmia, i recuperar les places, ens ho agafem amb moltes ganes, amb molta energia”.

Al llarg del carrer del Comerç hi haurà diferents parades de productes artesans com mel, formatges, sabons, embotits i altres. A la plaça Diputació el grup Corrandes d'Animació amenitzarà la vetllada amb la seva música i als jardins del Museu Romàntic Can Papiol hi haurà l'espai de degustació “olors i sabors noucentistes” amb la col·laboració de Node Garraf.

També cal destacar que durant el matí alguns personatges caracteritzats d'època acompanyaran el públic assistent i els guiarà pels diferents espais del Mercat Noucentista.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!