Conferències, col.loquis

El poble que estimava la fusta. Cent anys del saló-teatre del Casal de Vilafranca

Vilafranca del Penedès | 17-05-2022 20:00 h.

El poble que estimava la fusta. Cent anys del saló-teatre del Casal de Vilafranca

Dimarts vinent 17 de maig a les 20:00h al Teatre Casal, els socis i historiadors Joan Soler i Manel Güell presentaran el llibre: "El poble que estimava la fusta. Cent anys del saló-teatre del Casal de Vilafranca", que parla, com el seu nom indica, dels cent anys d'història del Teatre Casal.

El llibre analitza un segle de vida del teatre a través de fotografies, textos escrits anteriorment per la historiadora Pilar Soler, qui ja havia fet una gran feina d’investigació i recopilació, i altres materials inèdits fins avui. Tota una investigació s'ha dut a terme en el marc dels actes de celebració del centenari del Teatre Casal i fa un viatge a aquest segle d'història del teatre i la seva gent, on la mirada dels seus autors i els contextos que descriuen, hi tenen un paper rellevant.

A la presentació es regalarà un exemplar als socis i sòcies que hi assisteixin, però estarà oberta al públic general.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!