Música, concerts, balls

Concert solidari en benefici dels refugiats d'Ucraïna

L'Arboç | 22-05-2022 17:30 h.

Concert solidari en benefici dels refugiats d'Ucraïna

El preu de l’entrada serà de 5€ i anirà destinats íntegrament per ajudar als refugiats ucraïnesos. Podeu adquirir les entrades al PIJ de l’Arboç a la Casa de Cultura o bé al mateix concert a taquilla mitja hora abans de l’inici.

Durant el concert s’oferiran versions de les cançons més populars del pop-rock de les dècades dels 60 fins als 90; i a més aquest any Les Ombres estrenaran versions d’èxits com Think For Yourself, Till There was You, Nowhere Man, A Taste of Honey i I Saw her Standing There, de The Beatles, o el Heart of Gold, de Neil Young. “Les Ombres” és un grup arbocenc format per Sisco Pomar a la bateria, Josep Josa a la guitarra solista, Jordi Gol al baix i teclats, Jaume Batlle guitarra rítmica i veus, Ricard Ribas a la guitarra, teclats i veus i Pep Ribas com a vocalista. En aquesta actuació comptaran amb la col.laboració de l’Orquestra Maranata i la Coral arbocenca Ressò.

Des de l’inici del conflicte entre Rússia i Ucraïna, l’Ajuntament de l’Arboç va organitzar-se per fer recollida de material humanitari i fer-lo arribar fins al consolat ucraïnès a Barcelona.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!