Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Nua (radiografia d’un trastorn) d'Ann Perelló

Vilanova i la Geltrú | 14-05-2022 20:00 h.

Nua (radiografia d’un trastorn) d'Ann Perelló

Tornar a casa després d'anys de viure fora i trobar-te amb els fantasmes dels quals vas fugir, o podríem dir monstre, quan es tracta d'un trastorn d'alimentació. Un retrat cru de com aquest trastorn va impregnant cada cèl·lula del teu cos i es converteix en una veu que et posseeix. De com la societat ens imposa uns cossos i uns judicis que fan que visquem en un constant abús. De tot l'entramat de pressions estètiques i ideals de bellesa que, d'una manera o altra, ens afecta a totes. De com la suma de vivències ens va estrenyent més i més la cotilla fins a ofegar-nos. I de com d'això també se'n surt.

Després de la funció, xerrada amb l'intèrpret de l'obra.

d'Ann Perelló
FITXA ARTÍSTICA

Autoria: Ann Perelló i Andrea Ros.
Direcció: Marta Aran.
Ajudant de direcció: Lucía Torres.
Intèrpret: Ann Perelló.
Coproducció amb Teatre Principal de Palma de Mallorca.
GÈNERE: teatre.

DURADA: 60'

EDAT RECOMANADA: +14 anys.

WEB: salaflyhard.com/nua

PREUS: 16€ platea i llotges centrals, 14€ llotges laterals i 12€ galliner. Consulteu descomptes i paquets (abonaments). TARIFA ESPECIAL: Escena en colla.

VENDA: a partir del 5 de febrer. Dins d'un paquet, a partir de les 11h i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!