Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Passió musical a càrrec del Quintet Nura

El Vendrell | 20-05-2022 21:00 h.

Passió musical a càrrec del Quintet Nura

Nura, a més a més de ser el nom del quintet de vent metall d'origen menorquí, és el nom amb què els fenicis coneixien l’illa de Menorca.

Ells es defineixen com una agrupació de músics professionals creada l’any 2020. La seva passió per aquest tipus d’instruments i la música de cambra els ha creat la necessitat de donar a conèixer el repertori propi i específic per a quintets de metalls.

Pel que fa a la seva trajectòria concertística cal destacar el concert que van oferir per a obrir el 47è festival de Música de Maó, concert inaugural i cicle organitzat per les Joventuts Musicals de Maó, i titulat: “Sons i records del s. XX”,  o la posada en escena de la coneguda novel·la: “La volta al món en 80 dies”.

El concert començarem un recorregut que anirà des de Giovanni Gabrieli, compositor venecià que va esdevenir la transició de la música del Renaixement a la del Barroc, passant per compositors com G. F. Händel, J. S. Bach fins a arribar a Edvard Grieg, compositor noruec que va ser considerat nacionalista i renaixentista que s'inspirà en el folklore de la seva terra.

El concert és gratuït i no cal fer reserva prèvia, com sempre al final hi haurà unes paneres per dipositar els donatius, que durant tota la temporada aniran destinats a ajudar al poble ucraïnès.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!