Música, concerts, balls

Sonaprop: Ludwig Band

Llorenç del Penedès | 22-05-2022 19:00 h.

Sonaprop: Ludwig Band

Després de l’èxit del primer concert del cicle de Sonaprop amb la cantautora mallorquina Maria Hein i la seva banda on quasi un centenar de persones van poder gaudir de les melodies dolces i encisadores maridades amb els vins del centenari de l’Agrícola de Llorenç, ens preparem per a la segona proposta d’aquest cicle.

El proper diumenge 22 de maig, a les 19h, al Centre, Llorenç del Penedès. Tenim el plaer i l’honor de comptar amb la Ludwig Band. Ara mateix una banda imprescindible en l’escena musical del país. Ens presentaran el seu segon disc fet en un temps rècord, un any, tot aprofitant la pandèmia: La mateixa sort (The Indian Runners, 2021), premiat com a millor disc de l’any 2021 (Premis Enderrock).

La Ludwig Band són un grup d’Espolla (Alt Empordà), format pel Gabriel Bosch (guitarra elèctrica i cors), el Quim Carandell (veu principal i guitarra acústica), el Roger Cassola (bateria i cors), l’Andreu Galofré (baix i cors), el Pau Lanzetta (piano i cors) i el Lluc Valverde (vents i cors). Toquen folk amb clares influències Dylanianes i de la tradició catalana: Riba, Sisa i Pi de la Serra.

Escoltarem heptasíl·labs que parlen de la vida i rimes assonants que ens faran viatjar als envelats de festa major! Tot això maridat amb els vins de L’Apical (servei de copes a partir de les 18:30 h).

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!