Conferències, col.loquis

Cicle sobre el canvi climàtic

Font-rubí | La Barraca | 27-05-2022 19:00 h. fins 07-07-2022

Cicle sobre el canvi climàtic

Aquest cicle vol oferir als assistents un marc de temes que permeti trobar respostes a les preguntes: “Què puc fer?”  “Amb qui ho puc fer?” “Com ho puc fer?” i “Com ho podem fer?”

Partim de Font-rubí, però tot pensant en el territori immediat de la nostra convivència i el Penedès en general.

Hi ha previstes en principi, tres xerrades, que podran ser ampliades a d’altres el proper curs:

• 27 de maig: Robert Savé biòleg, investigador del IRTA i membre del GECCC (Grup d'experts del canvi Climàtic a Catalunya). Tema: La regió agroalimentària des de el punt de vista dels productors.
• 10 de juny Marc Talavera, biòleg. Responsable de Eixarcolant (Igualada).Tema: La regió alimentària des de el punt de vista del consumidor.
• 7 de juliol Marc Arcarons. Tècnic Forestal. Treballa amb animals (rucs i vaca Albera) en l cura del bosc (neteja i prevenció d'incendis). Tema: La cura dels boscos.

Els actes es realitzaran la Barraca, local de joves (Guardiola), a partir de les 7 de la tarda.

Empelt s’ha adreçat a d’altres entitats i associacions i consistoris d’ajuntaments veïns perquè hi col·laborin. Aquest cicle té el caràcter  de crida, feta des de l’àmbit local, per  afrontar un problema que ens afecta globalment i que d’una manera o altra hauria de ser plantejat des de tots els sectors socials
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!