Agenda del Penedès

Excursions, sortides

Inauguració de la ruta circular per descobrir el Parc dels Talls

Vilobí del Penedès | 12-06-2022 10:00 h.

Inauguració de la ruta circular per descobrir el Parc dels Talls

La ruta, de dificultat baixa, està pensada per fer-se a peu i s’adreça al públic familiar. Té un recorregut amb una distància total de 3,36 km, amb un desnivell de 53 m, i es calcula poderla fer en 1 h i 30 minuts. L’acte d’inauguració, obert a tothom, tindrà lloc a les 10 h del matí al Pèlag Gran i consistirà en un recorregut guiat de la ruta. En acabar, es farà un vermut popular.

El Parc dels Talls, situat a Vilobí del Penedès, és una zona amb unes característiques ambientals concretes que està formada per cinc pèlags de gran valor paisatgístic, geològic i ecològic. El Parc és conegut també com pel parc dels pèlags per les grans masses d'aigua embassada i molt estable que li donen l'atractiu característic de la zona. Un paisatge singular fruit de l'explotació minera que va estar lligada durant molts anys al municipi i que ara, després d'anys en desús, s'ha convertit en un espai, protegit, singular i de gran bellesa.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!