Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Festival Momentàs

Vilafranca del Penedès | 25-06-2022 20:00 h. fins 26-06-2022

Festival Momentàs

La proposta escénica girarà entorn d’un gran moment, el MOMENTÀS, en que les ballarines i ballarins es sentiran persones úniques, vives, plenes d’energia i se’ns dubte  protagonistes . 

Sota la direcció de Neus Fransi, el festival comptarà amb prop de 200 alumnes amb edats compreses entre els 4 i els 60 anys, que desenvoluparan en l’espectacle tota la seva formació. L’escola fa de la dansa clàssica la seva base tècnica, però també es complementa aquesta formació amb Contemporani, Gimjazz, Hip-Hop, Funky i Showdance, estil que van encetar l’any passat. Tots aquests estil estan inclosos dins dels espectacles de fi de curs.

La venda d’entrades a familiars de l’alumnat ja s’ha realitzat en primera instància, però aquelles persones que hi vulguin assistir podran també adquirir-les a la pàgina web del Teatre  Casal: www.teatrecasal.com o a les oficines del Casal de 17h a 20h de la tarda.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


  T'ha interessat aquest acte?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.  Avui al Penedès


  SEGUEIX-NOS

  Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

  Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!