Agenda del Penedès

Lleure, afeccions

1r Saló del Videojoc, jocs de taula, còmics i mangues “1UP”

El Vendrell | 25-06-2022 12:00 h. fins 26-06-2022

1r Saló del Videojoc, jocs de taula, còmics i mangues “1UP”

L’esdeveniment tindrà diversos espais: d’una banda, una zona de jocs, on el públic assistent podrà provar diferents consoles i videojocs. També es faran els torneigs classificatoris de diferents jocs com: Mario Karts, Fifa 22, Super Smash Bros, jocs de taula...

D’altra banda, el Saló acollirà una zona d’exposició i venda, destinada a estands on es podran comprar productes directament relacionats amb el saló: videojocs, jocs de taula, còmics, mangues, merchandising o productes informàtics gamer, entre altres.

Atès l’horari ininterromput del Saló, aquest també incorporarà una zona relax, amb taules i cadires per descansar, i a l’exterior del pavelló, un espai de food trucks amb servei de menjar i begudes.

Los 40 Principales seran l’emissora oficial del Saló . A més, i gràcies a la col·laboració de diversos espònsors, la gent jove que assisteixi al Saló rebrà alguns petits obsequis, així com els participants dels tornejos.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!