Agenda del Penedès

Altres

Vilafranca del Penedès commemora el Dia internacional per l’alliberament LGTBI+

Vilafranca del Penedès | 28-06-2022 19:00 h. fins 06-07-2022

Vilafranca del Penedès commemora el Dia internacional per l’alliberament LGTBI+

La lectura del manifest anirà a càrrec de l’activista Diana Velasco. En acabar, es podran seguir els Monòlegs LGTBI, a càrrec de Nus Teatre. La regidora d’Igualtat avançava que aquesta és “una proposta tipus performance amb monòlegs interactius per afavorir la participació del públic i la reflexió sobre les violències LGTBIfòbiques a l’espai públic”.

A l’espai jove La Nau, el dia 1 de juliol a les 18h, tindrà lloc una pintada LGTBI+ per visibilitzar el col·lectiu jove. En aquest sentit, a l’entorn d’aquesta jornada commemorativa també es repintarà amb els colors de l'arc de Sant Martí el pas de vianants de la rambla de Sant Francesc i els bancs del parc Tívoli.

També el mes de juliol, i adreçades al públic infantil, estan previstes dues accions de sensibilització:
· Conta contes LGTBI+, a càrrec de Fes-t’ho com vulguis, el dia 6 de juliol a la Biblioteca Torras i Bages, a partir de les 18h. Cal inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat.
· Teatre fòrum La Perruca, a càrrec de NUS Teatre, el dia 6 de juliol a l’Auditori de Vinseum, a les 10.30h, per a infants inscrits als casals d’estiu del Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!