Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa Major de les Roquetes

Les Roquetes, Sant Pere de Ribes | 23-06-2022 13:00 h. fins 26-06-2022

Festa Major de les Roquetes

Després del Pregó el dia 23 de juny, a les 13h, a la sala de plens de l’edifici institucional de la Vinya d’en Petaca, el toc de gralles i el pilar casteller donaran el tret de sortida a la Traca i a l’inici de la Festa Major. A les 18h es farà a la plaça de la Vinya d’en Petaca l’exhibició dels balls blanc i tabals infantils i a les 19h començarà la cercavila de vigília pels principals carrers del poble fins a arribar a la Rambla de Santa Eulàlia. En acabar hi haurà el sopar d’entitats al carrer de Roger de Flor, davant del Casal de la Gent Gran, i a les 23h es podrà veure a la Rambla de Santa Eulàlia el castell de focs piromusical. En acabat, es farà una cercavila nocturna de baixada fins a l’avinguda de Catalunya i seguidament el ball de revetlla a la plaça del Llobregat.

El dia de Sant Joan, 24 de juny, serà el torn de l’Ofici de Festa Major a la Parròquia de Santa Eulàlia, a les 10.45h i, per la tarda, a les 18 hores tindrà lloc una exhibició de les colles adultes i infantils de foc, amb els castellers i versos a la plaça de la Vinya d’en Petaca. A continuació un pilar dels castellers i seguidament la cercavila coll avall. I a la nit, sopar popular a les 21.30h a la pista annexa del pavelló i sarau de Festa Major a les 23h.

Per dissabte 25 de juny, s’ha previst una trobada de gegants i cercavila a la tarda i concerts i música per la nit.

Finalment, el diumenge 26 s’instal·laran diversos jocs inflables infantils durant tot el matí al Parc Pompeu Fabra, per acabar a les 12.15h amb un vermut de Festa Major i la festa de l’escuma a les 13h. A la tarda, el Casal de la Gent Gran farà el seu ball de Festa Major i a les 20h s’han programat havaneres i rom cremat al Parc Pompeu Fabra.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!