Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Presentació del festival Monocicle

Sant Pere de Ribes | 16-07-2022 20:00 h.

Presentació del festival Monocicle

“Descobreix noves veus, viu la música en directe!” és el lema del Monocicle 2022. Iniciem el compte enrere i com cada any, ho fem amb la presentació oficial del cartell del Festival. L’any passat l’escenari de la presentació va ser l’emblemàtic Castell de Ribes, i enguany ho volem celebrar lluint  el nostre patrimoni a l’Ermita de Sant Pau. La presentació serà el proper dissabte 16 de juliol , en  una jornada on no hi faltarà de res per gaudir d’una gran oferta musical en directe acompanyada d’una botifarrada popular. Viurem la música amb les propostes musicals de Flaming Flamencas, Ven’nus i els DJs Monocicle.

Ven’nus és el projecte musical de la jove autora sabadellenca Valèria N. Saurí qui presentarà el seu flamant primer àlbum “El Naixement”. Set cançons de pop d'autor que han estat descrites per Enderroc com: “unes lletres que combinen amb encert costumisme amb metàfores naturalistes”. Una proposta musical que barreja estils com el “pop indie, la cançó d’autor o la música urbana”.

Per la seva banda, Flaming Flamencas neix entre Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes. Les diferents influències que reben cadascun dels seus membres fan que la seva música es vegi sumergida en un mar d'eclecticisme. La sonoritat es conforma per textures de la modernitat més electrònica fins a la nuesa acústica del folklore cultural més proper. Aquest concert que oferiran en format trio, és una mostra del que serà el seu primer disc.

El  Festival Monocicle es durà a terme els dies 2,3 i 4 de setembre i comptarem amb la 8ena edició del Concurs de Cançó d’Autor/a i la 4ta edició  del Concurs de Videoclips, El Monoclip. Enguany tornem a remarcar l’èxit de convocatòria dels concursos, on s’han rebut  150 propostes pel concurs de cançó  i 160 propostes pel Monoclip.

Durant el primer cap de setmana de setembre, el Monocicle acollirà actuacions d’artistes com Joan Miquel Oliver, Ferran Palau, Carlota Flâneur, La Ludwig Band, Reggae x Xics, entre molts d’altres. Al certamen s’afegeix una novetat: volem donar més importància al públic més jove durant el festival i ho fem recuperant les activitats infantils al poble. El centre cultural “Els Xulius” i el carrer Major de Ribes es convertiran en espais de creació per als més petits amb tallers com ara el TallerDrum Circles, el Conte infantil musicat, construcció de guitarres i saxos amb mister Karton House i moltes altres sorpreses que anunciarem ben aviat.

La festa de presentació del dia 16 de juliol és gratuïta i començarà a les 20 h sota l’atenta mirada de l’Ermita de Sant Pau. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!