Música, concerts, balls

Festa Major d'Entitats

Vilanova i la Geltrú | 28-07-2022 19:00 h. fins 05-08-2022

Festa Major d'Entitats

El nou projecte de la FME vol oferir a la ciutat "una programació cultural àmplia, popular i gratuïta emmarcada en la Festa Major, a través de la participació directa de les entitats i la seva massa social". Per aconseguir-ho han elaborat un programa d'actes del 28 de juliol al 5 d'agost que inclou activitats organitzades directament per les entitats i d'altres organitzades conjuntament: "Volem que la FME sigui un espai on fer possible a través del treball cooperatiu tot allò que les entitats de forma individual no es veuen capaces de tirar endavant, pretenem així fer la Festa Major de la ciutat encara més participativa i popular".

Una altra de les novetats és el canvi d’emplaçament, que es trasllada de la Zona Esportiva a la plaça de les Casernes. Aquesta nova ubicació implica un replantejament del tipus de concerts, pel que fa a l'aforament i la dimensió d'aquests, però les entitats consideren que els permet ser més propers i ampliar l'oferta d'activitats: "creiem necessari continuar reivindicant l'espai públic com un lloc de tothom i per a tothom".

La programació musical continua sent el plat fort de la FME que segueix apostant per un cap de setmana de concerts variant grups locals i grups emergents amb l'objectiu de generar una proposta musical atractiva per la ciutat. D’aquesta manera divendres 29 de juliol gaudirem de música marca vilanovina amb el concert de Mocambo, una banda que fusiona el roots reggae i el rock i acabarem amb l’electrònica de Blndkid dj set. Pel que fa dissabte 30 de juliol, Jazzwoman encapçala la nit amb la seva música urbana i tropical, el grup valencià Nativa l’acompanyarà amb les seves barreges de rock, reggae i hiphop; el cartell el tanca la cantautora Maio que presentarà el seu primer disc.

El programa de la FME 2022, més enllà de la part musical, es completa amb sopars i dinars populars, la Ruta Major d’Entitats, un concert de Gralles i tallers de castells per infants.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!