Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Sons Solers 2022

Sant Pere de Ribes | 15-07-2022 20:00 h.

Sons Solers 2022

Finca Mas Solers tornarà a ser l’escenari, el proper divendres 15 de juliol, del Sons Solers. Després de dos anys d’absència degut a la pandèmia de la COVID-19, el festival de Sant Pere de Ribes tornarà a l’activitat amb un cartell format per Ramon Mirabet, Maria Jaume, Miqui Puig DJ i Paunezz.

El Sons Solers retorna amb la intenció de seguir esdevenint una nit d’estiu màgica, i per aconseguir-ho després d’aquest impàs d’obligada inactivitat ho farà amb algunes novetats que pretenen mantenir els estàndards de qualitat que el defineixen. En aquest sentit, l’edició d’enguany concentrarà totes les actuacions l’amfiteatre Estrella Damm, mentre que l’oferta gastronòmica anirà càrrec de diferents food trucks amb l’objectiu d’oferir una proposta àmplia, variada i adaptada a tots els gustos.

Una altra de les novetats d’enguany és la col·laboració que s’inicia entre el Sons Solers i el Monocicle, el Festival de Música d'Autor/a de Sant Pere de Ribes. En aquest sentit, i amb l’objectiu de sumar sinergies per promocionar el territori i el talent emergent, el Sons Solers programarà enguany a Paunezz com a vigent guanyador del concurs de música d’autor del Monocicle 2021. Una primera col·laboració que vol esdevenir una punt de partida per a futures acciones conjuntes.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!