Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Les Escenes Fresques de l’Espai Jove La Nau

Vilafranca del Penedès | 06-07-2022 19:30 h. fins 03-08-2022

Les Escenes Fresques de l’Espai Jove La Nau

El dia 6 de juliol s’iniciarà amb un concert acústic amb Gabriel Kazz (folk pop) i el grup local de versions Koren.

El 13 de juliol serà el torn de les arts urbanes amb Izaskun (ball urbà), La Queency (música urbana) i Col·lectiu El Pecado (graffiti).

El 20 de juliol serà una jornada de relats eròtics amb i vins amb l’espectacle Plaers del viure amb Sílvia Siles, actriu i escriptora, i Montse Catasús, enòloga.

El dia 27 de juliol tocarà el torn a la música alternativa de Jade, compositor vilafranquí de música electrònica, i Maio, cantautora no normativa.

Finalment, el 3 d’agost clourà el cicle la dansa amb People, de la Cia. de Dansa Moviment Sísmic i el teatre breu amb Babar, Big Band i La Píndola.

Tots els artistes locals assistents a la presentació de la programació van mostrar-se molt il·lusionats de poder participar en el cicle i de tenir les portes obertes de La Nau que se sentien "com a casa nostra”.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!