Teatre, dansa i arts escèniques

Poemes visuals de Mariona Farreras

Vilafranca del Penedès | 09-07-2022 17:00 h. fins 07-08-2022

Poemes visuals de Mariona Farreras

Segons l’artista, “Passi el que passi” és una exposició de 30 poemes visuals “escrits en els llindars d’una època fosca i, posteriorment, reconstruïts durant el confinament a l’espai del paper en blanc. És la selecció d’aquelles paraules importants, retallades i enganxades a dit al territori blanc inexplorat, aquell espai no codificat encara per ningú que possibilita el ressorgiment de vida nova.

“Passi el que passi” explica la possibilitat de remirar-nos, posar de nou en dansa els vestigis d’allò que som i serem”.

Mariona Farreras, estudiant actualment de quart de Filosofia a la UB, ha treballat com a professora d’arts plàstiques al centre d’expressió i creació plàstica i artteràpia Taller dels Sentits a Vilanova i la Geltrú i a nivell artístic, des del 2018, amb la companyia Celisol porta a terme la performance poètica Hem vingut a fer l’amor, estrenada a Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes i a Barcelona. L’any 2021 també van estrenar el recital de poesia teatralitzada Cargol de foc, basat en els poemes de la poeta brasilera Hilda Hilst.

El 2021 va exposar al Mur del TOC de l’Oficina Jove del Garraf a Vilanova i la Geltrú i a l’Entitat Cultural Ger de Sant Pere de Ribes la present exposició de poesia visual Passi el que passi. El mes d’octubre de 2022 serà present dins la programació del festival literari Tocats de lletra que es celebra anualment a Manresa.

Aquest any 2022 també ha estrenat l’exposició de pintura El Bosc al festival d’insurgència poètica Gespa Price de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’exposició “Passi el que passi” es podrà visitar des de dissabte 9 de juliol al diumenge 7 d’agost, en horari de dimecres a divendres, de 17 a 20h i dissabtes i diumenges, d’11 a 14h.

L’acte d’inauguració comptarà amb la presència de l’artista i del regidor de Cultura, Ricard Rafecas.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


  T'ha interessat aquest acte?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.  Avui al Penedès


  SEGUEIX-NOS

  Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

  Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!