Exposicions

La bellesa efímera

Vilafranca del Penedès | 08-07-2022 09:44 h. fins 07-08-2022

La bellesa efímera

Divendres 8 de juliol s’inaugura a la sala dels Trinitaris (c/ Font, 43) l’exposició pictòrica de l’artista barcelonina, Anna Ribera, “La bellesa efímera”.

Segons paraules de l’artista, “aquesta mostra va de les formes i dels colors de la natura: de les fulles. Va del cicle de  la vida i de tot allò que de vegades no podem copsar. El nom de “Bellesa Efímera” és un encapçalament buscat a consciència per fer-nos reflexionar sobre el fet que acceptem allò efímer en la natura, ens sembla normal i, això no obstant, ens costa molt acceptar la bellesa efímera de la vida.

Intentem retenir a través d’una pintura, d’una fotografia, aquells instants que voldríem congelar-los en el temps. L’efímer esdevé una imatge, una composició. Sabem que amb el pas del temps un llenç amb un paisatge, un retrat, una emoció, esdevindran efímers en el record i també com a matèria”.

Anna Ribera Subirana, nascuda a Barcelona el 1949, va estudiar procediments pictòrics a l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics “La Llotja” de Barcelona i és llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona.

Ha participat en diverses fires d’art, concursos i mostres, entre les quals a la Cooperativa Cultural Rocaguinarda, a la Galeria d’Art Blaudemar, al Centre Cívic El Guinardó, al Firart de Vilafranca, al Dona Art de Vilafranca, a l’Acadèmia Mediterrània de Sant Sadurní d’Anoia, a l’Aula de Cultura de Caixa Penedès a Sant Martí Sarroca, a la Sala dPas de l’Escorxador de Vilafranca, a la Galeria Paspartú de Barcelona, i a la Galeria Premiart de Premià de Mar.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


  T'ha interessat aquest acte?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.  Avui al Penedès


  SEGUEIX-NOS

  Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

  Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!