Agenda del Penedès

Exposicions

Alcem la copa!

Vilafranca del Penedès | 26-08-2022 20:00 h. fins 30-09-2022

Alcem la copa!

Horaris de visita:
Del 27 d’agost al 30 de setembre:
De dimarts a dissabte de 10 a 19 h. Diumenges i festius: de 10 a 14 h
De l'1 d'octubre al 30 d’abril:
De dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. Diumenges i festius: de 10 a 14 h.
Tancat: 25 de desembre, 1 de gener i 6 de gener

Organitza: VINSEUM
Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona

Aquesta exposició anuncia i celebra el nou VINSEUM, que obrirà les portes l’any vinent. D’aquí que proposem que, plegats, ALCEM LA COPA! i ens desitgem els millors auguris.

La mostra desvetlla les novetats del futur equipament, i vol ser un tast del caràcter, el color i el sabor que tindrà el nou Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.

A partir de plànols i imatges virtuals dels nous espais museístics, alguns dels patrimonis que tornen i d’altres que arriben d’arreu, un fum de copes que els visitants hi podran deixar i un clip que ens anima a celebrar-ho, ALCEM LA COPA! aconsegueix concentrar les essències del nou museu que ja tenim a tocar dels dits.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!