Teatre, dansa i arts escèniques

Festival Tresquaranta

Subirats | 24-09-2022 19:00 h.

Festival Tresquaranta

Enguany, els i les visitants podran gaudir de tres propostes de teatre breu de creació contemporània que inclouen l’estrena al Penedès de Gol Sud, la darrera creació de la companyia penedesenca La Treva, Començar d’Uri Callau, interpretada per ell mateix junt amb Laura Yuste, i Dues dones i un funeral de la companyia Imprevist Teatre.

Les tres propostes s’identifiquen amb un format fresc que aborda diferents problemàtiques a través de la ironia i l’humor. El format del festival es manté, de manera que tot el públic participant es convoca a les 19h del vespre al punt de trobada (Jardí de Cal Rial) on es divideix en tres grups que, acompanyats pels agutzils del festival, recorreran els tres escenaris i gaudiran de les obres que s’hi representen.

Al finalitzar, el festival ofereix una copa de cava de comiat procedent d’una de les caves del municipi, enguany Cava Mas Pujadó. Els i les interessades poden adquirir l’entrada de manera anticipada al web criatures.org/tresquaranta al preu de 12€ i el mateix dia del festival en cas que n’hi hagi de disponibles.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • 12 €

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!