Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Sergi Gil presenta Yasmina & Arain

Vilanova i la Geltrú | AUDITORI EDUARD TOLDRÀ | 13-11-2022 19:00 h.

Sergi Gil presenta Yasmina & Arain

El pianista vilanoví, Sergi Gil, té 24 anys i toca el piano i fa composició des dels 12 anys. Després de cursar els seus estudis de grau professional a l'ECMM, tocar en diferents formacions com a pianista solista i participar en diferents concursos, com el Concurs amateur de Maria Canals i el Concurs de Talent Musical de BBVA, actualment és compositor, pianista i professor.

Fa dos anys, va complir el seu somni i llançà el primer àlbum Yasmina. Aquest tardor, presentarà el segon àlbum que ha compost, anomenat Arain i celebrarà el primer concert a l'Auditori Eduard Toldrà per interpretar per primer cop, les composicions pròpies dels seus àlbums.

 

FITXA ARTÍSTICA

Piano: Sergi Gil.

GÈNERE: piano new age.
DURADA: 75'
WEB: instagram.com/sergi.piano
PREU: 12€. Consulteu descomptes i paquets (abonaments).
VENDA: a partir del 17 de setembre. Dins d'un paquet, a partir de les 11h, i entrades a partir de les 17h. Al web i taquilles del Teatre Principal.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!