Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Bach i un Pegàs –Variacions Goldberg BWV 988

El Vendrell | 23-09-2022 20:30 h.

Bach i un Pegàs –Variacions Goldberg BWV 988

J. S. Bach va escriure Les Variacions Goldberg per a clavicèmbal. Van ser un encàrrec del comte Hermann Carl von Keyserlingk perquè les toquessin durant les seves nits d'insomni.
El concert «Bach i un Pegàs» no té cap intenció d'adormir-vos, sinó de fer un viatge profund i espiritual. Marina Durany ha fet una interpretació escultòrica de Les Variacions Goldberg. Un total de 31 escultures, totes elles pegassos, fetes principalment amb paper.
Les escultures seran exposades dins de l'església i alhora projectades. Víctor Merencio ha estat el responsable del treball fotogràfic.
Per als amants, o per als que encara no ho sou, de Les Variacions Goldberg, ens trobem davant l'ocasió única de poder escoltar-les a mans de Dani Espasa i per a un gran instrument, l'orgue.

El concert és gratuït i no cal fer reserva prèvia, com sempre al final hi haurà unes paneres per dipositar els donatius, seran destinats a les tasques de manteniment de l’orgue.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


  T'ha interessat aquest acte?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.  Avui al Penedès


  SEGUEIX-NOS

  Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

  Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!