Agenda del Penedès

Altres

Acte en record de l’artista Àngel Camino

Vilafranca del Penedès | 24-09-2022 12:00 h.

Acte en record de l’artista Àngel Camino

L’acte es realitzarà al voltant de les seves escultures, resum d'una llarga trajectòria artística, pertanyents a la darrera exposició que Ángel Camino va inaugurar al claustre, per partida doble, el mes de maig, amb els títols La paraula, la matèria, el somni i Volaverunt.

Es comptarà amb la intervenció d’amics, col·laboradors, escultors i familiars de l’artista i amb la lectura poètica dels textos que acompanyen cadascuna de les escultures que hi ha al claustre. Aquesta lectura anirà acompanyada de de la guitarra de Cristian Gómez.

A la sala Capitular del Claustre es projectarà un audiovisual circular de 3 minuts, fragment d’un treball de participació artística titulat El món en un gra de sorra que pren com a base l’obra d’Ángel Camino, un treball on conflueixen diferents disciplines artístiques: escultura, gravat, dibuix (Ángel Camino); llenguatge audiovisual (Pep Puig); imatge i fotografia (Pere Pascual); música (Roger Subirana); poesia (Sílvia Amigó) i dansa.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


  T'ha interessat aquest acte?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.  Avui al Penedès


  SEGUEIX-NOS

  Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

  Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!