Teatre, dansa i arts escèniques

Màgia & Comèdia

Vilafranca del Penedès | 24-09-2022 21:30 h.

Màgia & Comèdia

El principal propòsit d’aquest showman desvergonyit i provocador és divertir a un públic disposat a tot, amb ganes de passar ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis. Per aconseguir-ho, fa servir l’humor, el cant, el ball i, per suposat, la màgia, convertint el seu show en un hilarant cabaret màgic.

Després de Vilafranca del Penedès, la gira “ATENEUS” A LES CONSEQÜÈNCIES seguirà per diversos espais de la Xarxa de Teatres d’Ateneus (XTAC), recorrent localitats com Barcelona, Calaf i Sant Andreu de la Barca.

Gerard Borrell és un mag còmic atípic, atrevit i tot terreny que actualment té també en cartell a l’Aquitània Teatre de Barcelona l’exitós espectacle THE BIG BANG TONTERY. A més el passat mes de febrer, va ser l’encarregat de conduir les gales del prestigiós FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÀGIA LI CHANG al Teatre Zorrilla de Badalona.

Amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell tracta la màgia com un art escènic complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espatarrant.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!