Teatre, dansa i arts escèniques

#QUENONOSFRUNJANLAFIESTA de David Guapo

Sant Pere de Ribes | Teatre La Bòbila | 23-12-2022 22:00 h.

#QUENONOSFRUNJANLAFIESTA de David Guapo

David Guapo actuarà al Teatre la Bòbila amb l’espectacle #Quenonosfrunjanlafiesta”. Un show d’humor en el qual David ens fa una reflexió sobre la família o les relacions de parella i tecnologia entre altres temes d’actualitat. La improvisació, l’humor la ironia i la desimboltura de David Guapo es complementarà amb música i una posada en escena que fa treure el millor de l’actor.

 

L’ACTOR
David Guapo és còmic, actor de cinema, presentador de TV, músic, compositor i empresari. És un artista reconegut internacionalment com un dels millors monologuistes de parla Hispana, un dels referents de l’humor que ha girat per tot Espanya. Així ho demostren els més de 10 milions de visualitzacions en línia, el mig milió de seguidors a les xarxes i que esgota les entrades allà on va a actuar.

FITXA ARTÍSTICA
Idea: David Guapo
Intèrprets: David Guapo

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!