Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Escena Penedès

Vilafranca del Penedès | 08-10-2022 18:00 h. fins 12-10-2022

Escena Penedès

Com cada any, el Casal de Vilafranca i la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès presenten una nova edició del Festival Escena Penedès, els dies 8, 9, 11 i 12 d’octubre.

 

La proposta d’aquest any, consistirà en la representació de 5 obres de teatre els següents dies i hores:

La companyia A PÈL de Puigdàlber representarà dissabte 8 d’octubre a les 18:00h a la Sala 1 de l’edifici del C/ Migdia UN DIA ÉS UN DIA de Marta Casas  i el mateix dia l’acompanyarà a les 21:30h al Teatre Casal LA COMPANYIA ÉS GRATA de Can Rossell de Subirats amb l’obra ARSÈNIC I PUNTES DE COIXÍ, una adaptació de Joseph Kesselring.

Diumenge 9 d’octubre a les 20:00h al Teatre Casal s’acollirà la companyia i obra guanyadores del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Tàrrega 2022 i  del Premi Rosa Florido de l’entitat: EL MIRALL de Blanes amb GARRÍ AL FORN AMB COMPOTA DE REINETA.

Per acabar, els dos últims dies del festival, dimarts 11 d’octubre a les 21:30h al mateix Teatre Casal s’hi representarà L’ARREL de Sant Miquel d’Olèrdola amb l’obra SALÓ PRIMAVERA i dimecres 12 d’octubre a les 19:00h també al Teatre Casal, el festival clourà amb l’obra MONTSERRAT, MARTA I MARIA de Josefina Altés Campà i representada per la companyia LOFTU de La Múnia.

Abans de cada actuació del festival, hi haurà un maridatge de vins i caves del Penedès, on hi intervindran el director de l’obra o un membre de la companyia i/o un representant del celler protagonista del maridatge.

El festival tambe inclou com en cada edició, una masterclass amb algun actor o actriu reconeguts i  encarats a que s’hi pugui inscriure tothom qui així ho vulgui. Enguany dissabte 8 d’octubre a les 10.00h i fins les 13:30h s’oferirà una masterclass amb l’actor Àlex Casanovas.

Les inscripcions per la masterclass estan obertes a tothom i es fan a través del correu de la Coordinadors GATAP coordinadorsgatap@gmail.com i tindran un valor de 15€.

Les entrades pels espectacles es poden adquirir prèviament a la pàgina web del Teatre Casal www.teatrecasal.com a partir d’aquest divendres  30 de setembre o bé a taquilla abans de l’espectacle.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!