Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Estalviar energia rehabilitant habitatges

Vilafranca del Penedès | 07-10-2022 19:30 h.

Estalviar energia rehabilitant habitatges

’aïllament dels habitatges i d’altres mesures de rehabilitació energètica permeten reduir considerablement les factures dels subministraments. Actualment, es poden obtenir subvencions tant europees com municipals per fer aquestes actuacions. En aquesta xerrada, personal de l’Oficina Local d’Habitatge i del Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament explicaran el detall d’aquests ajuts. També es comptarà amb la presència d’en Xavier Ventayol, del Col·legi d’Aparelladors de Catalunya.

Es pot trobar més informació a l’espai web “Vilafranca Energia” on es recull informació rellevant en temes d’estalvi i generació energètica, i on s’informa de diverses línies d’ajuts disponibles. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!