Agenda del Penedès

Exposicions

Retorn al silenci

Vilafranca del Penedès | 11-11-2022 20:00 h. fins 11-12-2022

Retorn al silenci

Geomètricament abstractes, le seves peces evidencien un profund respecte cap als materials que empra. El caracter monumental d’aquestes obres no es deu tan sols al seu pes i forma sinó sobretot a l’energia inherent que emanen.

Després de realitzar estudis d’arquitectura i filosofia, Enrique Asensi va trobar en les Belles Arts el seu veritable camí vital i professional. Un beca rebuda un cop finalitzats els seus estudis va proporcionar-li instal·lar-se a Colònia on va guanyar premis i va conèixer l’escultura abstracta.

La seva trajectòria expostiva arrenca l’any 1987 i passa per ciutats com València, Colònia, Stuttgart, Barcelona, Tarragona, Madrid, Salzburg, París i el Musueu de Montserrat. Les seves obres es troben tant en col·leccions privades com en museus i fundacions públics d’arreu del món.

 

Acte inaugural i horaris de visita

L’acte inaugural d’aquest divendres anirà a càrrec de la professora i editora Olga Martínez, directora de l’editorial Candaya i del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Ricard Rafecas.

Els horaris de visita a l’exposició Retorna al silenci són de dimecres a divendres de 17 a 20h; dissabtes, de 18 a 20h; diumenges, de 12 a 14h i de 18 a 20h.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!