Agenda del Penedès

Exposicions

MIRADES

Vilafranca del Penedès | Sala d'Exposicions Jaume Palau | 12-11-2022 19:00 h. fins 27-11-2022

MIRADES
"MIRADES" és una mostra  col.lectiva multidisciplinar composada per pintures i escultures en terrracota, en la que podem  veure  diverses formes de representar la realitat a càrrec del col.lectiu d’artistes encapçalat per  Anna M. Almirall Germain: "El que pretenem és donar una visió personal de l’art, partint de la nostra mirada interior, abarcant  des  de  l’estil més conceptual  al realista. El nostre objectiu és transmetre i  generar emocions a l’espectador."
 
Ens complau convidar-vos a la inauguració de l'exposició "MIRADES" que tindrà lloc dissabte dia 12 de novembre a les 19 hores a la Sala d'Exposicions Jaume Palau de l'Associació Veïnal Sant Julià (entrada per C/Eugeni d'Ors 15, baixos).
 
 
Artistes participants:
 
Almirall Germain, Carme Ortoll Grífols, I.Fuentes, Beni Llopart, Maria Gonzalez, Meritxell Amador, Moreno Quevedo, M. R. Mas, M. Masdeu, JM Pulgar, Núria M

Lloc i adreça de l'acte

  • Vilafranca del Penedès
  • Sala d'Exposicions Jaume Palau
  • Plaça de la Sardana, 0, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona
  • Divendres i Dissabtes: 18:30 - 20:30 h Diumenges: 11:00 - 13:00 h

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!