Conferències, col.loquis

Cicle de xerrades contra la Violència de Gènere a l'Arboç

L'Arboç | 21-11-2022 17:30 h. fins 28-11-2022

Cicle de xerrades contra la Violència de Gènere a l'Arboç

La primera xerrada es farà el 21 de novembre de 17:30 a 19h a la Biblioteca Municipal amb el títol: “VIOLÈNCIA DIGITAL PER A JOVES” on s’explicarà els diferents tipus de violències masclistes que poden tenir lloc a través de les xarxes. Es parlarà de prevenció i com actuar si ens hi trobem.

El 22 de novembre de 17h a 19h a l’Auditori Municipal es farà un Taller de dones on es parlarà dels diferents tipus de violències masclistes que poden tenir lloc. Es parlarà de prevenció i com actuar si ens hi trobem però de forma dinàmica i participativa.

El dimecres 23 de novembre de 17:30h a 19h a la Biblioteca Municipal es farà una altra xerrada adreçada a joves amb el títol: “VIOLÈNCIA SEXUAL EN ESPAIS D’OCI” on es revisaran els estereotips que recauen sobre les víctimes, els missatges dels mitjans de comunicació, la previsió legal i com actuar.

La darrera xerrada es farà el dilluns 28 de novembre a les 17h a l’Auditori Municipal. Serà una xerrada oberta a tothom amb el títol “LES VIOLÈNCIES SEXUALS INFANTILS”.

Totes les xerrades estan organitzades per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Arboç.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!