Agenda del Penedès

Exposicions

Els graftits són els nous protagonistes de la l’exposició del Centre cívic l’Estació del Vendrell

El Vendrell | Centre cívic l’Estació del Vendrell | 16-11-2022 18:30 h. fins 29-12-2022

Els graftits són els nous protagonistes de la l’exposició del Centre cívic l’Estació del Vendrell

El Centre cívic l’Estació del Vendrell acollirà a partir d’avui dia 16 de novembre i fins el 29 de desembre una àmplia exposició de fotografies de grafits i que acull més de 60 obres. Aquesta mostra ha estat coordinada per Maria Josep Claret i Ivana Baño d’ARGA (Associació de Recerca Grafològica Aplicada). En aquesta exposició el Vendrell està àmpliament representat perquè és un dels llocs on en els darrers anys potenciat més aquest art urbà que presenta un reguitzell de característiques com l’anonimat de la majoria de les seves obres o almenys el pseudònim del seu autor. Aquesta és la segona ciutat que visita, la primera va ser Castellar del Vallès i a partir d’aquí hi ha molt bones prespectives que la mostra visiti unes quantes ciutats espanyoles.

 

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • Centre cívic l’Estació del Vendrell
  • Avinguda d'En Jaume Carner, 1

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!