Altres

Actes 25N de La Ruda

Vilafranca del Penedès | Plaça de la Vila | 25-11-2022 19:30 h.

Actes 25N de La Ruda
Vilafranca del Penedès, 16 de novembre del 2022- L’Assemblea Feminista La Ruda, col·lectiu no mixte de l'Alt Penedès, impulsa diversos actes al voltant del Dia Internacional Contra la Violència Masclista, el 25 de novembre. En aquesta ocasió, La Ruda ha volgut recordar la importància essencial dels espais no mixtes, especialment en el feminisme, i per això ha organitzat una jornada on hi podran participar només les dones.
 
El divendres 25 de novembre el col·lectiu convoca la ja tradicional marxa de torxes, que començarà a les 19.30h del vespre a la plaça de la Vila. Enguany, la marxa comptarà amb la col·laboració de les Xicotes de Vilafranca i les artistes Mariona Ríos i Júlia Ríos. En el transcurs de l'acte, que en aquest cas serà mixte i obert a totes les persones que hi vulguin participar, es farà la lectura d'un manifest i es recordarà la vuitantena de feminicidis que han tingut lloc aquest 2022 arreu de l'estat espanyol.
 
Per l'endemà, dissabte 26, La Ruda ha organitzat una jornada no mixta al Casal Popular La Gueralda, que arrencarà a les 10h amb un taller d'autodefensa obert a totes les dones que hi vulguin anar. A les 12h del migdia hi haurà un vermut musical i seguidament, cap a les 14h, es farà un dinar que  elaboraran les dones del Sindicat de Llogateres Penedès. Els tiquets per aquest dinar, que es poden trobar al mateix Casal Popular La Gueralda fins el dijous 24, tindran un preu de 10€, que es destinaran de manera íntegra al sindicat.
 
Finalment, a partir de la mitjanit La Gueralda acollirà la primera Festa No Mixta de La Ruda, amb música a càrrec de Dasistsara.
 
Tots els actes del dia 26 seran no mixtes, però la marxa de torxes del dia 25 serà mixta.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • Organitza: La Ruda

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!