Altres

Activisme contra l'emergència climàtica a Riudebitlles

Sant Pere de Riudebitlles | Cal Xerta | 26-11-2022 12:00 h.

Activisme contra l'emergència climàtica a Riudebitlles
El dissabte 26 de novembre a St. Pere de Riudebitlles, s'organitzarà una jornada amb diferents actes per reflexionar sobre l'emergència climàtica. El primer acte es tracta d'una taula rodona amb el títol "Activisme contra l'emergència climàtica", on diferents ponents exposaran les seves experiències en diferents plataformes i entitats. Les intervencions seran; Carmelo Carrilo, qui parlarà en nom de la plataforma No a la MAT Penedès, Marta Closa de Stop JJOO (Pirineus) i Jordi Estevez de Stop macro parc molí Marí de la Costa Brava. Després de les seves intervencions, s'obrirà un torn de paraula entre les persones assistents, on també hi haurà persones convidades d'altres col·lectius, que ens podran compartir les seva experiència en l'àmbit de l'organització contra les agressions mediambientals.
 
Seguidament, hi haurà un dinar popular a càrrec de productores i productores de la zona. 
 
A les 6 de la tarda, serà l'hora de la presentació del documental "21 motius per caminar", amb la presència del seu protagonista, el Riudebitllenc Àlex Suàrez, qui l'agost del 2021 va recórrer a peu tot el Pirineu Català, des de Cap de Creus a Benás, amb la intenció de mostrar el meravellós paisatge dels Pirineus per conscienciar a la gent que s’ha de conservar, explicar 21 motius, 21 causes que ens fan reflexionar durant el recorregut i recollir diners a través de la venda de samarretes i desuadors, fabricades pel col·lectiu Top Manta, i per poder salvar vides al mediterrani donant tots els beneficis a Open Arms.

La jornada acabarà amb un recital de petit format d'Ecopoesia musical a càrrec de Gustavo Duch i la cantautora Sílvia Tomàs.

Tots els actes es fan al Cal Xerta, excepte el dinar que serà al casal de la gent gran.
 
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • Organitza: Més Poble CUP

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!