Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Forat del Pany 25 i 26N

Vilafranca del Penedès | Forat del Pany | 25-11-2022 23:59 h. fins 26-11-2022

Forat del Pany 25 i 26N
Aquest divendres 25  concert del grup penedesenc Punk i Apart a les 23:59h. 
Punk i Apart és un grup de punk-rock format el Juliol del 2017 a Vilafranca del Penedès.
 
Actualment està presentant el seu nou disc La gúspira ha detonat enregistrat a Thrashoo Estudis aquesta passada primavera.
 
La seva discografia es:
 
Fuel (2018) Album
Lokal Sessions (2020) EP
Fins a morir (2020) Single
Ayer y Oi! (2021) EP
la guspira ha detonat (2022) Album
 
Els seus integrants son:
 
Julen: Bateria i veus
Pol: Baix i veus
Jordi: Guitarra i veus
Miquel: Guitarra i cors
 
 
Dissabte 26 sessió musical de Psytrance Progressive acompanyada de projeccions (Maping) a càrrec de QUETZALBWATTIO i DJENIUS.
A partir de la 1h de la matinada. 
 
 

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • Organitza: El Forat del Pany
  • 0 €

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!