Agenda del Penedès

Altres

Joan de Déu Prats presenta El gran llibre de les bruixes catalanes a l’Agícol

Vilafranca del Penedès | Centre Artístic Penedès L’Agrícol | 02-12-2022 19:30 h.

Joan de Déu Prats presenta  El gran llibre de les bruixes catalanes a l’Agícol
El gran llibre de les bruixes catalanes és un cant d’amor al nostre imaginari i un exercici de reparació històrica. Les bruixes catalanes reals i somiades ho recorden en aquest llibre a través dels seus prodigis i a través de la terrible persecució que van patir. Existeix un món visible i un d’invisible. El misteri sempre bategarà.
 
El gran llibre de les bruixes catalanes forma part de la col·lecció «Catalunya Fantàstica», grans àlbums il·lustrats que combinen la divulgació històrica i la meravella. El gran llibre dels indrets fantàstics de Catalunya i El gran llibre de les criatures fantàstiques de Catalunya són altres títols que formen part de la col·lecció.
 
Joan de Déu Prats ha escrit més de cent-trenta llibres en l’àmbit infantil, juvenil i d’adults, traduïts a diferents idiomes. En el vessant d’adults ha conreat sobre tot la divulgació llegendística, mítica i històrica de Barcelona i de Catalunya. Ha escrit “Històrica mítica de Cap de Creus” i “Història mítica les Terres de l’Ebre”, “El gran llibre de les criatures fantàstiques de Catalunya”, “El gran llibre dels indrets fantàstics de Catalunya” i  “El gran llibre dels exploradors catalans”, amb l’editorial Comanegra. També ha escrit “Enamora’t”, llegendes catalanes d’amor i “Dracs, llegendes catalanes amb passió de foc” i “Catalunya i 50 excursions a cascades i salts d’aigua”, amb Cossetània edicions, entre altres obres on barreja l’imaginari del país i la seva història. També té publicats cinc llibres sobre històries i llegendes de Barcelona i Girona.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!