Altres

Recapte d'aliments Torrelavit

Torrelavit | 26-11-2022 10:21 h. fins 03-12-2022

Recapte d'aliments Torrelavit
Un any més Torrelavit col.labora amb el gran recapte d'aliments organitzat per Càritas Riudebitlles. Des d'aquest dissabte i fins el proper 3 de desembre es podran portar aliments i productes higiènics als diferents comerços del poble i també al Casal de Cultura. A més el dimecres 30 de novembre a l'escola J. J Ràfols es recolliran productes frescos. Tot el que es reculli s'entregarà  Càritas Riudebitlles que durant tota la setmana a les tardes tindrà el local del carrer Major de Sant Pere de Riudebitlles obert per qui vulgui fer la seva aportació directament allà.
 
Durant tota la setmana a les tardes el local de Càritas de Sant Pere de Riudebitlles estarà obert per qui vulgui portar els aliments directament allà. El 30 de novembre es recolliran
productes frescos a l’Escola J. J Ràfols.
 
Punts de recollida:
 
Casal de Cultura
Cal Cisco
La Botigueta del Mig
Carns Esteve
Cal Camilo
L’Estanc de la Nuri
Les Eres

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!