Cursos, tallers

Taller de Pedra Seca

Santa Oliva | Ajuntament de Santa Oliva | 04-12-2022 09:30 h.

Taller de Pedra Seca
L’organització d’aquest taller, que anirà a càrrec de l’historiador Marc Casellas Sequera, es fa amb l’objectiu d’ajudar a transmetre el coneixement de la Pedra Seca i vetllar pel seu valor cultural, històric i arquitectònic.
 
 
Amb aquests objectius i vetllant pel manteniment i la conservació de tot el patrimoni arquitectònic construït amb Pedra Seca existent a Santa Oliva, des de la regidoria de cultura s'està treballant en l'elaboració d'una ordenança reguladora de les bases generals per a la concessió de subvencions en l'àmbit de la pedra seca. Properament s'anunciaran les bases de la convocatòria per totes aquelles persones que estiguin interessades en el manteniment i reconstrucció d'elements de pedra seca.
 
 
La tècnica de la Pedra Seca fa 4 anys que va ser reconeguda reconeguda per la UNESCO com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. El taller que es celebrarà el proper diumenge dia 4 s’emmarca en els actes de celebració de la “Setmana de la Pedra Seca al Baix Penedès” i que comportarà la celebració de 10 activitats relacionades amb aquesta tècnica constructiva en diferents pobles de la comarca.
 

Lloc i adreça de l'acte

  • Santa Oliva
  • Ajuntament de Santa Oliva
  • 19, Carrer de Mossèn Josep Maria Jané, 21, 43710 Santa Oliva, Tarragona

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!