Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

RAMON MIRABET, EN ACÚSTIC

Subirats | Heretat Can Llopart | 29-04-2023 20:00 h.

RAMON MIRABET, EN ACÚSTIC
Ramon Mirabet és un cantant català resident a Sitges, que va arribar a l'èxit l'any 2010 gràcies a la seva participació en el concurs de la televisió francesa 'La Nouvelle Star'. El 2013 va publicar el seu primer àlbum, 'Happy Days', autoproduït i finançat pel mateix artista, gràcies als diners que va estalviar durant molts anys tocant al carrer.
 
El 2016 és l'any en què publica el seu segon àlbum, 'Home is Where The Heart Is', tema que va aparèixer a l'anunci d'Estrella Damm amb el seu èxit 'Those Little Things'.
 
"Begin Again" és el títol del seu tercer disc en què ha continuat treballant com a productor. A les cançons de Mirabet s'ajunten melodies animades i netes amb lletres en anglès que parlen sobre experiències vitals com l'amor i l'amistat.
 
Mirabet fa una parada de la seva gira internacional al Músicveu per oferir-nos un repertori dels seus grans èxits en format acústic.

Lloc i adreça de l'acte

  • Subirats
  • Heretat Can Llopart
  • a Ordal, Km, Calle Sant Sadurní, 4, 08739 Barcelona

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!