Música, concerts, balls

ANDREA MOTIS TRIO

Olèrdola | Masia Torreblanca | 07-05-2023 19:00 h.

ANDREA MOTIS TRIO
Andrea Motis, cantant, compositora, trompetista i saxofonista, és una de les artistes de jazz de major projecció internacional. Als onze anys va ingressar a la Sant Andreu Jazz Band, i als catorze va gravar el seu primer disc amb Joan Chamorro com al seu mentor. Al llarg de la seva carrera, Andrea ha col·laborat amb artistes llegendaris com Quincy Jones, Omara Portu-ondo, Milton Nascimento i ha realitzat concerts en alguns dels escenaris més representatius del jazz del planeta, com el Tokyo Jazz Festival, Jazz at Lincoln Center de New York.
 
L'exquisida destresa vocal de l'artista barcelonina, posseïdora d'un frasejo succint, situa a Andrea Motis, estilísticament, en les proximitats de Billie Holiday o Norah Jones. Com a trompetista, Motis demostra a més un precís sentit del swing melòdic.
 
Ara torna al Musicveu en format trio i ens deleitaran amb un repertori variat dels millors èxits del soul, jazz internacional de tots els temps.
 
FORMACIÓ
 
Andrea Motis, veu i trompeta
Josep Traver, guitarra
Giuseppe Campisi, contrabaix

Lloc i adreça de l'acte

  • Olèrdola
  • Masia Torreblanca
  • Calle Torre Blanca Masia torreblanca, 08734 Sant Miquel d'Olèrdola, Barcelona

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!