Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

FREDI'S JAZZ BAND

Avinyonet del Penedès | Font de la Canya | 27-05-2023 20:00 h.

FREDI'S JAZZ BAND
La Fredi’s Jazz Band, neix l’any 2013 com a formació instrumental de l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou de Matadepera, amb la intenció de gaudir d’aquest llenguatge universal que és la música, de compartir-la, saber treballar en equip i créixer com a persones.
 
La banda ho viu amb molta energia i entusiasme i utilitza el Swing com a llenguatge i estil musical, però també practiquen altres estils com la Bossa Nova, el Funk, el Latin, el Blues, el Boogie i les Balades.
 
FORMACIÓ ARTÍSTICA DE LA FREDI’S JAZZ BAND
 
Enric Alegre: direcció musical, saxo alt, saxo soprano, veu
Mireia Trampman: veu
Laia Sagas: veu
Aitana Yeste: veu
Roser Puigbo: veu
Leo Torres: trompeta
Mireia Vidal: trompeta
Oriol Horcas: trompeta
Jep Grau: trompeta
Saül Andreu: trompeta
Oriol López Vallbé: trombó
Guerau Orus: trombó
Manel Piqué: trombó
Dídac Ventura Prunes: trombó
Quim Anglada: saxo alt, saxo tenor, clarinet
Arnau Gumà: saxo alt
Jan Julià: saxo tenor
Roc Badia: saxo tenor, saxo baríton, clarinet
Diego Escolà: saxo baríton, clarinet
Llorenç Casals: clarinet
Oriol Pablos: clarinet
Pol Candela: guitarra
Gerard Casulleras: piano, clarinet
Núria Sánchez: contrabaix
Jordi Herrera: contrabaix
Oriol Ventura: bateria
 
 
 
 
Per aquest concert, el Musicveu ha preparat una activitat molt especial en finalitzar el concert: un SOPAR SOLIDARI amb un/a xef internacional i en benefici de la investigació del càncer infantil.
 
Es tracta d'un sopar de gala dirigit per un/a xef amb estrella Michelin dins d’un nou espai gastronòmic únic i poc conegut com és l'Hotel Boutique ubicat a la zona de La Font de la Canya, recentment gestionat per Cal Blay, i que serà una oportunitat única per degustar diferents plats de la cuina d’aquest prestigiós/a cuiner/a internacional.
 
Aquest sopar solidari que pretén augmentar la dotació per a la investigació contra el càncer infantil dels hospitals Sant Joan de Déu i Vall d’Hebron que lideren aquest camp.
 
Amb aquesta acció visibilitzem la Cullera Solidària* dels Amics Joan Petit, unint l’alta cuina amb el suport a la investigació.
 
*La Cullera Solidària dels Amics Joan Petit simbolitza un stick d’hoquei que permetia al petit Joan jugar a aquest esport mentre estava a l’hospital. Aquesta cullera de fusta, inclosa en uns manuals de bons hàbits alimentaris per persones amb càncer, s’ha convertit en la icona solidària de l’entitat.
 
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • 15 €

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!