Música, concerts, balls

CLARENCE BEKKER BAND

Sant Martí Sarroca | Caves Rovellats | 01-07-2023 20:00 h.

CLARENCE BEKKER BAND
Clarence Bekker té la virtut d'arribar a l'ànima de qualsevol que l’escolti. Posseeix una veu profunda, magnètica i vibrant que dignifica el repertori dels grans mestres de la història del soul, el funk i el pop. En la seva llarga trajectòria, ha tocat amb bandes com la reeixida Swinging Soul Machine, del col·lectiu de world music 08001 i ha aconseguit èxits memorables: com per exemple, gravar una versió de “Stand by Me” amb milions de reproduccions a la xarxa, o participar en el projecte internacional Playing for Change. Escoltant-lo en directe oblidaràs la nostàlgia de Marvin Gaye que tots portem dins i tornaràs a il·lusionar-te amb el soul com si fos la primera vegada.
 
Amb la Clarence Bekker Band, que va fundar el 2016, el músic surinamès ha reunit alguns dels millors intèrprets de Barcelona, ​​ha viatjat per mig món i ha enregistrat un celebrat disc, “Changes” (Jazz Activist, 2020), que el confirma com un dels grans artistes de soul, funk i r'n'b dels nostres temps.
 
 
 
El Festival Musicveu dóna l'oportunitat de complementar aquesta actuació musical amb una visita a la Caves Rovellats.
 
La visita a Caves Rovellats ofereix un recorregut complet en un entorn històric envoltat de jardins modernistes i vinyes pròpies on descobrir tots els secrets del cava. Un viatge al passat en un espai en harmonia amb la natura i la terra, que s'endinsa en la història d'una família vinculada al món del cava. La visita passa per la capella familiar dedicada a la "Moreneta", la Mare de Déu de Montserrat, el celler i la cava on elaboren els seus productes i la cava radial, una original estructura d'estrella de sis puntes amb una rotonda central a 12 metres de profunditat, única al món.
 
Preu visita: 16€, inclou degustació d’un cava en finalitzar la visita
Horari visita: abans del concert a les 18:00h
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • 15 €

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!