Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa Major de Sant Pau 2023

Sant Pere de Ribes | 15-01-2023 09:00 h. fins 25-01-2023

Festa Major de Sant Pau 2023

Enguany s’ha triat aquesta localització amb motiu del centenari de la inauguració de l’Autòdrom (l’octubre de 1923) i per la presentació del treball històric que ha realitzat el Ribes Club Motor.

A les 9h es farà la concentració de vehicles a la pista, a les 12h la presentació del programa de Sant Pau (amb la participació del Ribes Motor Club, autor de la separata; Lluís Amaré, autor de la portada; la Comissió de Balls Populars; el col·lectiu de Barraques i representants de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes), i a les 13h la representació de l’acte sacramental a càrrec del diables històrics de diferents generacions del Ball de Diables de Ribes. Durant tot el matí, a més, es podrà veure l’exposició formada per 16 panells explicatius sobre la història i relació de Sant Pere de Ribes amb el món del motor complementària a la separata “Sant Pere de Ribes, una història del motor” i hi haurà servei de bar, barbacoa i música en viu.

Els següents actes destacats de la programació de la festa major d’hivern de Ribes se celebraran el dissabte 21, amb la Timbalada de convit al Pregó (17h), el Pregó de Festa Major al Saló de Plens a càrrec de Josep Bertran Planas (18h) i, en acabat, el Correfoc pels principals carrers del poble i la Foguerada a la plaça de l’Església. A les 23h, a la Carpa ubicada a la Masia Can Puig, es farà una nova edició del Trakasound (entrades anticipades ja a la venda en els punts habituals i aforament limitat). El diumenge 22, a partir de les 10h, serà el torn de l’Anada i baixada infantil a Sant Pau que acabarà a les 13h amb l’exhibició d’entremesos i balls parlats infantils a la plaça de la Vila i una traca dolça.

La resta d’actes centrals de la Festa i els més tradicionals es donaran cita com sempre el 24 (la vigília) i el 25 de gener (Sant Pau). Podeu consultar el Programa de la Festa Major de Sant Pau 2023 al web municipal.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!