Agenda del Penedès

Altres

Xerrada: GERNIKA I MEMÒRIA HISTÒRICA I PRESENTACIÓ DEL LLIBRE El hospital militar de prisioneros de guerra de Gernika 1938-1940

Subirats | Centre Agrícola de Sant Pau | 26-01-2023 19:00 h.

Xerrada: GERNIKA I MEMÒRIA HISTÒRICA
El dijous 26 de gener al Centre Agrícola de Sant Pau, tindrem una xerrada sobre GERNIKA I MEMÒRIA HISTÒRICA i la presentació llibre El hospital militar de prisioneros de guerra de Gernika 1938-1940. Dos penedesencs van morir en aquest hospital, un d'ells de Subirats, Salvador Rovira Vendrell (El Pago) i l’altre, de Sant Pere de Riudebitlles, Pere Bové Santacana. La xerrada anirà a càrrec de la parella coautora del llibre, Amagoia López de Larruzea Zarate i Iñaki Uribarrena Ibarguengoitia, vinguda del País Basc. Aquesta parella participa en entitats culturals, socials, solidàries i de memòria històrica de Gernika, el seu lloc de naixement.
 

Lloc i adreça de l'acte

  • Subirats
  • Centre Agrícola de Sant Pau
  • Carrer de Ponent, 1, 08739 Sant Pau d'Ordal, Barcelona

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!