Agenda del Penedès

Exposicions

Obres d’art sota el foc

Vilanova i la Geltrú | Sala de les Voltes | 17-03-2023 19:00 h. fins 30-04-2023

Obres d’art sota el foc
La indumentària que ha vestit i vesteix el Ball de Diables de Vilanova és en sí una col·lecció d’obres d’art, peces dissenyades i confeccionades per artistes locals de gran reconeixement dins del panorama nacional, com són Enric-Cristòfol Ricart i Nin, Armand Cardona Torrandell, Joaquim Budesca Català, Pep Duran Esteva i Òscar Estruga Andreu.
 
L’exposició posa en relleu i ret homenatge a la figura de l’artista, la seva obra i el seu imaginari que ha dotat d’una identitat molt característica i peculiar al Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú.
 
L’exposició conclou el programa d’activitats organitzades pel Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú amb motiu del 75è aniversari de la recuperació del Ball i que culmina amb aquesta mostra al Centre d’Art Contemporani La Sala.

Lloc i adreça de l'acte

  • Vilanova i la Geltrú
  • Sala de les Voltes
  • Carrer de Joaquim Mir, 12, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona

Informació de contacte

  • Organitza: Associació Cultural Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú i Centre d’Art Contemporani La Sala.

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!